Ön itt jár: Kezdőlap > A bírósági végrehajtásról
Hírlevél

Hírlevélre feliratkozással rendszeresen kaphat fontos információkat, például ügyfélfogadás változása, fontosabb jogszabályi változások, egyéb kiemelt hírek.

Facebook
Linkek

www.mbvk.hu

A bírósági végrehajtásról

Ezen az oldalon a bírósági végrehajtás (önálló bírósági végrehajtás, törvényszéki végrehajtás, közjegyző szerepe a végrehajtás elrendelésében stb.) témaköréről olvashat részletesebben. Megismerheti annak fogalmát, főbb ismérveit, az ezzel foglalkozó szervezeti rendszert, a jogszabályi hátteret.

A bírósági végrehajtás témaköre több részre osztva kerül tárgyalásra. Az egyes témák címe alatt pár soros bevezető található. A téma címére kattintva jelenik meg a teljes szöveg.

Az oldallal kapcsolatos észrevételeket, kritikákat, új témákra történő javaslatokat, esetleges pontosításokat köszönettel fogadom a levelek@drfodortamas.hu elektronikus levélcímen.

A végrehajtókkal mindig, mindenki elégedetlen. Ha jól dolgozik, és eredményes, akkor azért, ha nem, akkor azért. Többször téves információkra alapoznak a tudósítások is.

Mindamellett, természetesen, a végrehajtó sem lehet kimagaslóan sikeres akkor ha az adósok nem dúskálnak az anyagi javakban. Minden tőle telhetőt, illetve tőle elvárhatót meg kell tennie a végrehajtónak, hogy felkutassa az adós vagyontárgyait (amennyiben van), és értékesítse azokat.