Ön itt jár: Kezdőlap > Ügyfélfogadás
Hírlevél

Hírlevélre feliratkozással rendszeresen kaphat fontos információkat, például ügyfélfogadás változása, fontosabb jogszabályi változások, egyéb kiemelt hírek.

Facebook
Linkek

www.mbvk.hu

Ügyfélfogadás

 

Tájékoztatás ügyfélfogadás rendjéről

 

Felhívom figyelmét, hogy a személyes ügyfélfogadás csak a legritkább esetben a legjobb megoldás ügye intézésére. Irodám az internetes ügyfélfogadást, illetve kisebb mértékben a telefonos ügyfélfogadást részesíti előnyben. Ezek azon panaszfelvételi, ügyintézési módok, melyek a XXI. században a leggyorsabb, leghatékonyabb eljárást teszik lehetővé, elkerülve az ügyfelek sorban állását, várakozását, vagy az idegesítő foglaltság jelzést, zenebejátszást a telefonvonalakon.

 

Irodám Hivatali Kapu elérhetősége: DRFTVHI

Ne feledje: az ügyekkel kapcsolatos problémák, panaszok és kérelmek közel 100%-a az interneten elintézhető.

 

Internetes ügyfélfogadás


e-mail cím: levelek@drfodortamas.hu;
Ügye intézését megkönnyítheti elektronikus levél írásával. Elektronikus levelére  - amennyiben az a szükséges adatokat tartalmazza (végrehajtói ügyszám, születési idő, hely, születési név, édesanyja neve, lakcím)  - irodánk 1-2 munkanapon belül igyekszik választ adni.

 

Telefonos ügyfélfogadás

telefonszám: 06/1 471 9181
ideje:
hétfő: 12:45 - 15:45
kedd: 12:45 - 15:45
szerda: 12:45 - 15:45
csütörtök: 12:45 - 15:45
péntek: 09:00 - 11:00

 

 

 

Személyes ügyfélfogadás

ideje: csütörtök 9-15
          hétfő: 10-14 

helye: Cegléd, Ady Endre út 7

 

A személyes ügyfélfogadás ideje alatt a végrehajtói kézbesítésre szánt iratok címzettek által történő átvétele is biztosított.


Személyes ügyfélfogadásra bejelentkeznie nem kell, sorszám nincs. Irodámban az átlagos várakozási idő 20 perc.
Személyes ügyintézéshez ne felejtse magával hozni személyazonosító okmányait! Ha nem a saját ügyében jár el jogosultságát meghatalmazással igazolnia kell!
Nem szükséges meghatalmazás akkor ha jogosultságát egyébként indokolni tudja, pl: nem adós tulajdonostárs egy lefoglalt ingatlanban, és az adott ingatlanra vonatkozóan teszi fel kérdését.

 

Amennyiben a fenti időpontok bármelyike ünnepnapra vagy munkaszüneti napra esik, úgy a személyes, illetve telefonos ügyfélfogadás, külön figyelmeztetés nélkül, elmarad.